Tilaus- ja sopimusehdot

Tuotteiden- ja huoltojen tilaaminen

Tuotteet:

Voit tilata tarvikkeita ja varaosia verkkokaupastamme, mikäli haluamasi tuote on loppunut, voit kysyä saatavuutta yhteydenottolomakkeen kautta.

Huollot:

Huollon tilaaminen tapahtuu täyttämällä huollontilauslomake, tai olemalla yhteydessä sähköpostitse.

Huollettavat laitteet voi toimittaa myös suoraan Tmi Puhelinhuolto Laineelle, tällöin paketin mukana on oltava asiakkaan täydelliset yhteystiedot sekä tarkka vikaseloste.

Alle 18-vuotiaalla tulee olla tilatessaan holhoojan suostumus.

Huuto.net myynnit:

Huuto.net myyntitiedoissa on verkkokaupasta poikkeavat lähetyskulut, tuotekortin maksutiedoissa mainitaan aina erikseen kunkin tuotteen lähetyskulu.
Myydyille tuotteille on voimassa 14. päivän palautusoikeus. Palautuksista on kuitenkin aina oltava yhteydessä ennen palautusta. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut, ellei muusta ole sovittu.

Joillekin tuotteille on ilmoitettu lisätakuu. Takuusta vastaa Tmi Puhelinhuolto Laine, joka pidättää oikeuden tarkastaa tuote ennen toimenpiteitä.

Huuto.net palvelussa tehdyt ostot maksetaan automaattiviestissä olevien maksutietojen mukaan, maksuaika on 7. päivää. Toimitus tapahtuu, kun maksu on näkyvissä Tmi Puhelinhuolto Laineen tilillä.
Voit myös noutaa Huuto.net palvelussa tehdyt ostokset, noudoista on aina sovittava erikseen. Noudettaessa ostot voi maksaa käteisellä tai pankkikorteilla.

Toimitusehdot

Huoltotöiden toimitusaika:

Toimitusaika ilmoitetaan huolloille aina erikseen, viimeistään laitteen saavuttua huoltoon. Yleinen toimitusaika tilaustuotteille on 1-3 viikkoa, tämä koskee varaosia, jotka joudutaan tilaamaan erikseen huoltotyölle. Toimitusaika riippuu kulloinkin käytetystä toimittajasta.

Huolletut laitteet toimitetaan asiakkaalle takaisin, kun lasku on maksettu kokonaisuudessaan. Katso tarkemmin maksuehdoista.

Verkkokaupan toimitusaika:

Verkkokaupassa olevat tuotteet, jotka on tilattavissa, toimitetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Mikäli tuotteilla on saldovirheitä, olemme yhteydessä asiakkaaseen tilauksen osalta.

Toimitustavat

Käytämme toimituksissamme vain Suomen Postin palveluita.

Toimitus on ilmainen huoltopaketeille ja verkkokaupan tilauksille 15.02.2016 alkaen verkkokaupan toimituskulu on 1,90€. Toimitamme tuotteet käyttäen joko kirjepostia, tai postin pienlähetystä. Huoltopaketit toimitetaan aina pienlähetyksellä. Verkkokaupan tuotteet toimitetaan edullisimman toimitustavan mukaisesti, kuitenkin vähintään 1.lk kirjettä käyttäen.

Tilaaja on velvollinen lähetyksen vastaanottaessaan tarkastamaan paketin kunto, sekä mahdolliset vauriot paketissa ja/tai tuotteessa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus postikonttoriin, ole yhteydessä myös Tmi Puhelinhuolto Laineeseen.

Emme vastaa asiakkaalta Tmi Puhelinhuolto Laineelle toimitettujen pakettien kuljetuksessa aiheutuneista vaurioista.

Meiltä ei ole mahdollista noutaa tilattuja tuotteita tai huollettuja laitteita.

Palautukset

Verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla on 14vrk:n vaihto- ja palautusoikeus.
Kaikissa palautuksissa on aina ensin otettava yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)puhelinhuoltolaine.fi, palautusohjeet saat vastausviestissä.

Huom! Käytettyä tuotetta ei voi palauttaa, ellei siinä ole selvää virhettä.
Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista (kuluttajansuojalaki 6.luku 17§), ellei muusta ole sovittu.

Maksuehdot

Käytämme verkkokaupassamme maksunvälityspalvelua, jonka maksuehdot löydät osoitteesta https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/

Valmistuneesta huollosta asiakkaalle toimitetaan lasku, joko paperisena tai sähköpostilla, lasku on maksettava 7vrk:n kuluessa.

Mikäli maksua ei suoriteta 7vrk:n kuluessa, lisätään laskun loppusummaan 5€ muistutusmaksu.

Mikäli maksua ei ole suoritettu 3 kk:n jälkeen laskun alkuperäisestä päiväyksestä, siirtyy huollettu laite yrityksen omaisuudeksi, ja laite voidaan myydä huoltohinnalla. Myynti tapahtuu verkkokaupamme kautta, jolloin alkuperäisellä omistajalla on mahdollisuus lunastaa laite itselleen. (688/1988 3§ 3. pykälä)

Muut ehdot

Mikäli tuotetiedoissa esiintyy selviä kirjoitus- tai hintavirheitä, emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita virheellisten tietojen perusteella. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Mikäli verkkokaupassa esiintyy saldovirhe, ja asiakkaan tilaamaa tuotetta ei ole saatavana, hyvitämme tuotteen hinnan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Tekemällä tilauksen verkkokaupassamme hyväksyt nämä ehdot.